Música

El Festivalet creix

Joana Serrat, Beth, Floridablanca, Tversky i Cor Blanc actuaran el cap de setmana vinent en el tercer Festivalet de Roses, que avui prologarà Edgar Tarrés

“Concerts a la platja en un ambient chill out embolcallats per la posta de sol mentre es gaudeix de la gastronomia local.” En aquesta frase queda resumida la filosofia del Festivalet de Roses, una proposta “fora de temporada” que tindrà lloc el cap de setmana del 10 i 11 de novembre, amb les actuacions gratuïtes de Joana Serrat, Beth, Floridablanca, Tversky i Cor Blanc. El festival, organitzat per l’Ajuntament de Roses, ja ha portat a terme durant aquest pont algunes activitats complementàries, com ara el Concert per a sensacions interiors en sol menor, que el rosinc Edgar Tarrés oferirà aquesta tarda al castell de la Trinitat (17 h). Aquest concert es planteja com “una experiència meditativa amb sons harmònics i degustació de te sensorial, durant la posta de sol”.

El Festivalet, pròpiament parlant, tindrà dos escenaris: als matins hi haurà l’Escenari Festivalet, a la plaça de les Botxes, i a la tarda l’activitat es traslladarà a l’Escenari del Sol, a la platja de la Perola (Av. de Rhode 62-70). Dissabte al migdia actuarà al primer escenari la cantant i compositora osonenca Joana Serrat (12.30 h) i, a la tarda, al segon escenari hi haurà les actuacions del duet de música electrònica retrofuturista Tversky (16.30 h) i de la formació madrilenya Floridablanca (18 h), amb el seu pop optimista i ballable. Diumenge al migdia la música en directe continuarà amb el duet Cor Blanc, que presentarà el seu debut, You (Luup Records), entre el pop i el folk, i a la tarda la programació es tancarà amb Beth (17 h), una de les veus més populars del país, sempre transitant per camins molt personals. En els dos escenaris també hi haurà discjòqueis i, a la plaça de les Botxes, es podrà gaudir dels tastets gastronòmics del Pica-Tasta, a càrrec dels restauradors, vinaters i elaboradors de cervesa locals. A més, una desena de restaurants oferiran durant el cap de setmana el Menú del Festivalet. El seu preu coincidirà amb l’hora de la posta de sol d’aquests dies.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

societat

La biblioteca de Cassà de la Selva ja porta el nom de Maria Corominas

cassà de la selva
música

La cantant gironina Jost Jou debuta amb ‘MFQM’: més forta que mai

girona
poesia

Guillem Pérez: “El cor és el vehicle amb què avancen la lectura i la vida”

cadaqués
Cultura

Mor Eduard Lluís Muntada, la veu en català de Vyvyan, el punky d’‘Els joves’

societat

Lectura de poemes i dos concerts per Sant Jordi

santa coloma de farners
SALT

Una marató de contes i música per amenitzar la Diada de Sant Jordi

SALT
Els propers reptes

Els propers reptes

BARCELONA
ÒPERA / DANSA

El Liceu convidarà Bieito, Ollé, Castellucci i McVicar el 24/25

BARCELONA
LLIBRES

“Calonge, poble de llibres” prepara una gran festa per Sant Jordi

CALONGE