Música

Nil Moliner actua a La Mirona

Nil Moliner , excantant i guitarrista del grup de pop-rock Cybee, actua avui a la sala La Mirona de Salt (21.30 h, 12 i 15 euros), dins la segona part de la gira de presentació del seu primer EP en solitari, Hijos de la Tierra , que acumula ja més de cinc milions de reproduccions a Spotify i ha arribat a les primeres posicions dels discos més venuts a iTunes Espanya. A més, la seva cançó Que nos sigan las luces va ser triada com un dels temes candidats a representar Espanya a Eurovisió, interpretada per Alfred García, finalista del concurs Operación Triunfo el 2017. El seu EP, produït per Manu Guix i Roger Rodés, inclou també altres temes de pop llatí com ara Se nos escapa , Esperando i Sin tu piel. El seu primer àlbum sortirà a principis del 2019.

D’una altra banda, l’històric grup italià Banda Bassotti ha hagut de suspendre el concert de demà a La Mirona, amb els gallecs Ezetaerre, per malaltia d’un dels seus membres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia