Cinema

El superheroi amb escates

Arriba ‘Aquaman’ (DC Comics) en una gran producció dirigida per James Wan

Els grans estudis de Hollywood aposten fort pel cinema de superherois en aquesta edat d’or del gènere. El mateix dia que Spider-Man de Marvel torna als cinemes en una pel·lícula animada de Sony (de 90 milions de dòlars de pressupost), Aquaman, personatge de DC Comics nascut el 1941, fa el seu debut a la pantalla gran en una producció dirigida pel cineasta malaisi James Wan que ha costat 160 milions de dòlars (139,6 milions d’euros).

L’actor de Hawaii Jason Momoa, intèrpret de Conan el Bàrbar en la versió del 2011, encarna en aquest film Arthur, el fill d’un faroner i una reina d’Atlàntida (Nicole Kidman) cridat a ser el rei dels set regnes que hi ha sota els oceans. Evitar una guerra que els enfronti amb els humans serà el seu objectiu en una pel·lícula amb moltíssima acció –i més profunditat oceànica que de personatges–, que, més que tenir referències cinematogràfiques, sembla creada a partir de materials reciclats: des de les llegendes artúriques fins a l’estètica d’Avatar, passant per El senyor dels anells, Indiana Jones i l’última croada, Star Wars, Abyss, els films de Méliès...



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia