Cinema

‘Green Book’, ‘Bohemian Rhapsody’ i ‘Roma’ es reparteixen la glòria en els Globus d’Or

La pel·lícula ‘Ha nascut una estrella’ només s’emporta el premi a la millor cançó original

Glenn Close rep el guardó a la millor actriu de drama

Green Book, amb tres premis, Bohemian Rhapsody i Roma, amb dos, s’han repartit la glòria en la 75 edició dels Globus d’Or, una cerimònia que ha sorprès per l’escàs impacte de Ha nascut una estrella tot i tenir cinc nominacions. Ha estat guardonada amb la millor cançó original per Shallow.

Green Book, de Peter Farrelly, s’ha emportat el guardó a la millor pel·lícula de comèdia o musical, así com els guardons al millor actor de repartiment (Mahershala Ali) i el millor guió (Nick Vallelonga, Brian Currie i el mateix Farrelly). D’altra banda, Bohemian Rhapsody ha donat la sorpresa i ha guanyat l’estatueta de la millor pel·lícula de drama, metre que Rami Malek ha aconseguit el reconeixement com a millor actor pel seu retrat de Freddie Mercury. Dos premis més han recaigut a Roma, la millor pel·lícula estrangera i el millor director, el mexicà Alfonso Cuarón. Roma es converteix en la segona pel·lícula mexicana en emportar-se el premi

Un altre dels premis més disputats ha estat el de millor actriu de drama, que finalment ha guanyat Glenn Close, per La buena esposa. Closa, plorant, ha recordat la seva mare, qui li va reconèixer al final de la seva vida que s’havia sentit eclipsada pel seu marit. “Les dones som persones que cuidem i criem els fills, però al mateix temps hem de perseguir els nostres somnis”, ha assegurat i ha provocat un gran aplaudiment a la sala.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia