Música

De gira pels campus

La Mirona obrirà, el dijous 14 de febrer, el nou Interfest, un festival itinerant que unirà les sis principals ciutats universitàries catalanes

L’Interfest és una iniciativa de la revista musical ‘La Tornada’, que també promou altres festivals

Els grups Modus Operandi, Caritat Humana, Banannabeach i JoKB actuaran el dijous 14 de febrer a la sala La Mirona de Salt (22.30 h, 8 i 12 euros), en la que serà la primera parada de l’Interfest, un nou festival itinerant promogut per la revista musical gironina La Tornada , que visitarà les sis principals ciutats universitàries catalanes: Barcelona, Tarragona, Lleida, Girona, Cerdanyola del Vallès i Vic. La Tornada també participa en l’organització d’altres festivals, com ara L’Espurna de Llagostera –la segona edició tindrà lloc el dissabte 18 de maig–, el Festival Místic a Les Bernardes de Salt, els Concerts de Tornada a Bordils, el Microclima de Camprodon, el Festival Propers de Castell d’Aro i el cicle Acústics al CookinGirona.

El grup basc Modus Operandi, que actuarà el dia 14 a La Mirona, és el nou projecte del cantant Iñaki Ortiz de Villalba, exlíder de l’històric grup Betagarri, que ara s’ha aliat amb altres músics de bandes com ara Vendetta, Izaro i The Hot Wok per crear un nou còctel de ska i rock, que presentaran per primera vegada a Catalunya dins l’Interfest. A Salt i l’endemà també a la Salamandra de l’Hospitalet de Llobregat,Modus Operandi compartirà cartell amb Caritat Humana, el grup liderat per l’escriptor, periodista i humorista Jair Domínguez. A La Mirona, també hi actuaran els figuerencs Banannabeach, que aquest any celebraran 10 anys de “tropical runkba catalana”, i els igualadins i mestissos JoKB, que presentaran en exclusiva en l’Interfest el seu nou treball, Ohana: un visual album, en què cançó i videoclip formen un sola unitat, amb col·laboracions de grups com ara La Pegatiba i Koers.

L’Interfest continuarà el dissabte 16 de febrer a la Capsa de Música de Tarragona, amb Ovidi 4, el grup format per David Fernández, David Caño, Borja Penalba i Mireia Vives, i el mateix dia actuarà Senyor Oca al Cafè del Teatre de Lleida. Per al dijous 21 de febrer s’ha programat un concert de Buhos a la sala Dresden de Cerdanyola del Vallès, i el primer Interfest es tancarà el dia 22 a La Cabra de Vic, amb Sons of Aguirre més Scila i, de nou, Senyor Oca.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia