Llibres

El Gironès, terra de llibres

El Consell Comarcal del Gironès i una quinzena d’ajuntaments de la comarca van presentar ahir la quarta edició d’Al Gironès, llegim!, al Museu de la Terrissa de Quart. A la presentació, que va anar a càrrec de Joan Vicens, director del Museu de la Terrissa de Quart, i Maria Mercè Roca, consellera de Cultura del Consell Comarcal del Gironès, es va donar la benvinguda a tots els representants municipals dels diferents ajuntaments participants i es va agrair a tots els voluntaris la seva col·laboració per poder posar en marxa aquest projecte.

Segons Maria Mercè Roca, consellera de Cultura del Consell Comarcal del Gironès, seran tres mesos en què al Gironès es llegirà més. Roca ha indicat que “aquest programa vol fomentar la lectura arreu de la comarca en diferents activitats i a diversos emplaçaments, però sempre amb un denominador comú, el llibre i la lectura”. Segons la consellera, “es tracta d’un projecte engrescador adreçat a tots els públics que va molt més enllà de la lectura, perquè permetrà a tots els lectors conèixer els diferents municipis a partir d’activitats relacionades amb la lectura. Un vermut amb un llibre o una passejada literària, són moltes de les activitats que proposa el programa.”

Així, doncs, els quinze municipis que formen part del projecte, més el Servei Comarcal de Català del Gironès, posaran a disposició dels veïns espais, activitats i experiències perquè petits i grans puguin llegir: vermuts literaris, presentacions de llibres, passejades literàries, l’espectacle Llibràlegs, padrins lectors i hores del conte, clubs de lectura... La programació de les activitats es pot consultar en el web www.algironesllegim.com .



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia