Arts escèniques

De primer, Pep Plaza

L’espectacle Pep a banda, amb l’humorista Pep Plaza i la cantant Txell Sust, donarà avui el tret de sortida a la tercera edició del festival Festimams , l’esdeveniment que fusiona cuina, música i humor, i que permet als artistes interactuar amb el públic mentre està sopant. Amb les entrades pràcticament exhaurides, durant el xou l’imitador i la reconeguda cantant de jazz oferiran la seva versió de temes de tots els temps, des de Peret fins a Loquillo, passant per Bruce Springsteen i Joan Manuel Serrat, entre d’altres. Hi actuaran tres músics més en directe, i no hi faltarà l’humor de Carles Xuriguera i Rafael Faixedas, encarregats de fer l’acte protocol·lari d’inauguració d’aquesta edició, que se celebrarà cada dissabte fins al 16 de març a l’hotel AC Palau de Bellavista.

Per al proper espectacle del 9 de febrer, Periodisme humor, en què actuaran Empar Moliner, Natza Farré, Laura Rosel, Maria Xinxó i Judit Neddermann, queden les últimes entrades. Quant a la resta de la programació, ja estan exhaurides les vetllades de Política i humor, amb Toni Soler, Queco Novell i Jair Domínguez (16 de febrer), i la de La ràdio i l’humor, amb Toni Clapés, el Sr. Marcel·lí i l’equip de VersióRac1 (16 de març) com a protagonistes. I, per completar l’oferta, continua a bon ritme la venda d’entrades per als sopars espectacle La nit més boja (2 de març), que portarà a la taula Àngel Llàcer, Manu Guix i Ricard Ustrell, i Sa majestat puja al cotxe (9 de març), amb Toni Albà i Eloi Vila.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

El manifest d’Agitart centra el Dia Internacional de la Dansa

girona
cultura

L’alt i constant mestratge de Mercè Vidal

Paola Cortellesi
Cineasta i actriu

“Els italians portem el neorealisme a l’ADN”

Barcelona
cultura

Mor Francisco Rico, un dels grans experts del ‘Quixot’

barcelona

Marc Larré guanya el premi Antoni Vila Casas d’Escultura 2024

palafrugell
cultura

La llei contra la bruixeria més antiga d’Europa, de les Valls d’Àneu, compleix 600 anys

barcelona
Novel·la Gràfica

Jaime Martín i les trementinaires del Pirineu

Barcelona
Blaumut
Grup barceloní de pop, acaba de publicar el ‘Capítol 1’ del seu nou disc, ‘Abisme’

“Ara hi ha un consum excessiu de tot, sense gaudir de res”

Barcelona
girona

Torna ‘La consueta de sant Jordi’

girona