Música

Cordes brillants

El Quartetto di Cremona ofereix avui a Torroella de Montgrí un concert organitzat per Joventuts Musicals

En el concert d’aquest vespre, interpretaran obres de Puccini, Beethoven i Schubert

El Quartetto di Cremona ofereix avui un concert a l’ Espai Ter de Torroella de Montgrí (19 h, 10 euros), dins del cicle de tardor i hivern de Joventuts Musicals de Torrella i amb la col·laboració de l’Institut Italià de Cultura de Barcelona. El quartet està format per Cristiano Gualco i Paolo Andreoli (violins), Simone Gramaglia (viola) i Giovanni Scaglione (violoncel), i en aquest concert interpretarà les obres Crisantemi, de Puccini, el quartet N. 11 de Beethoven i el quartet Rosamunde de Schubert. La formació italiana està gravant una sèrie de discos amb la integral dels quartets de Beethoven, que ja ha arribat al volum vuitè .

El Quartetto di Cremona es va fundar l’any 2000 durant un període d’estudis a l’acadèmia Stauffer de Cremona i, des de llavors, s’ha consolidat com una formació de prestigi internacionalment, amb un repertori que va des de les primeres obres de Haydn a la música contemporània.

Un dels èxits més destacats del grup va ser la nominació als Premis Internacionals de la Música 2015 en la categoria de música de cambra. A més, va ser escollit com a representant del projecte Friends of Stradivari . En la temporada 2017/18, el Quartetto di Cremona va debutar amb gran èxit a Amsterdam, Hamburg i Edimburg i va estar de gira a Suècia, Dinamarca, els EUA i el Canadà. Entre els compromisos més importants de la temporada 2018/19, destaquen concerts a Berlín, Hamburg, Estocolm, Ginebra, Amsterdam, València i Nova York.

El quartet col·labora freqüentment amb nombrosos artistes de renom internacional, com ara Lawrence Dutton, Eckart Runge, Andrea Lucchesini, David Orlovsky, Edicson Ruiz, Aaron Pilsani el quartet nord-americà de cordes Emerson.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

bcn film fest

Tirar-se els plats pel cap a la Costa Brava

Barcelona
Cinema

Uns dracs amb ADN xinès, australià i europeu

màlaga

Salvat-Papasseit, sempre jove

Barcelona
Margarida Aritzeta
Escriptora, autora de ‘Les dones del lli’

“La lluita i el camí fet per les dones no han estat endebades”

Valls
Drama biogràfic

Radiografia d’una relació tòxica amb un home més gran

Crítica

La recerca de tresors enterrats

Guaita què fan ara
Sèries

La llarga ombra del masclisme seguint el rastre d’un assassí en sèrie

Drama

‘Rosalie’, una dona barbuda contra la societat

animació

‘Hate songs’, ferides que no es curen