Música

Jordi Cuixart escriu per a la Dharma

El primer disc d’estudi de la Companyia Elèctrica Dharma en els últims onze anys, Flamarada, previst per al 29 de març, inclourà una cançó sorgida del poema que Jordi Cuixart, president d’Òmnium Cultural, va escriure fa pocs mesos per al grup: Resistir és vèncer. El poema ha estat recitat per la periodista Txell Bonet, parella de Cuixart.

El títol de la cançó és, també, la frase que va fer servir en una piulada Jordi Cuixart per agrair a la Dharma que, el mes de gener passat, anés a actuar a la presó de Lledoners. “Hem anat a tocar al CP Lledoners amb el cor encongit i hem sortit amb els ànims renovats de tanta dignitat, compromís i energia positiva”, va expressar, per la seva banda, a les xarxes el grup barceloní, que unes setmanes abans havia fet un concert, també, a Mas d’Enric, on hi havia empresonada Carme Forcadell.

Flamarada és el primer disc que fa la Dharma d’ençà de la mort, el setembre del 2013, d’un dels seus membres fundadors, Josep Fortuny. El treball –el número 25 d’una discografia que té en Diumenge (1975) la seva primera referència– ha estat produït per Bernie Sànchez (Mine!) i recupera algunes de les cançons que el grup va compondre en el seu viatge al Festival Au Desert de Mali l’any 2008. L’estrena en directe serà el 12 d’abril a Girona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia