Música

Primers noms d’In-Somni

Ilegales, Dead Bronco, New Day i The Lizards són alguns dels caps de cartell anunciats pel festival

La setzena edició de l’In-Somni tindrà lloc del 6 al 9 de juny a Girona, Salt i Bescanó

Rebelión és el títol del nou treball d’Ilegales, amb el qual tornen als seus orígens. Els asturians, amb gairebé quaranta anys de carrera, continuen assegurant electricitat i fuetades de rock i punk plenes de missatge. Ho demostren amb temes com Si no luchas te matas, Mi amigo Omar, No te metas tanta tonto... Temes que es podran sentir a La Mirona de Salt en el concert del que serà de ben segur un dels caps de cartell del festival In-Somni, que tindrà lloc del 6 al 9 de juny. Dead Bronco, New Day i The Lizards són els tres altres noms que s’han donat a conèixer en l’avançament de la programació de la seva setzena edició.

Ilegales tocaran les cançons del nou àlbum però també els èxits que els van convertir en un dels grups de rock més emblemàtics i endimoniats de tot l’Estat. Una trentena de cançons i noranta minuts de fúria il·legal al crit de Rebelión és el que ja està anunciat.

Una altra proposta del festival és l’actuació de Dead Bronco, grup que va ser elegit millor disc de l’any passat d’estil folk americà per la revista musical Mondo Sonoro. La fúria desfermada dels Dead Bronco beu d’una proposta basada en la música d’arrels nord-americanes, el bluegrass, el hilbilly, el rockabilly, country, folk i un toc punk. El director del festival, Jaume Massaguer, ho remata: “El so americana conflueix amb el punk i el metal, i sona brutal, amb un directe impressionant.” Actuaran el divendres 7 de juny, també a La Mirona.

A la mateixa cita també hi actuaran Amparo Llanos i Samuel Titos (ex Dover), i Jota Armillos, components de New Day, que presentaran Calling SOS, així com el power trio barceloní The Lizards, caracteritzat per tornades enganxoses i un contundent so que beu d’influències com Motörhead i Misfits.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia