Cinema

Especial dels Oscar, a TVGi

Quines són les pel·lícules amb més números per guanyar els Oscar? Quines són les curiositats i les últimes notícies de la cerimònia? Les apostes estan servides i seran objecte de debat a l’especial dels Oscar que prepara el programa Torna-la a tocar, Sam de Televisió de Girona. Un any més, el programa convida experts en cultura cinematogràfica perquè donin la seva opinió i facin pública la seva travessa amb els possibles guanyadors.

Pitu Anaya, conductor del programa, és l’encarregat de presentar aquest especial dedicat als Oscar. L’acompanyaran en aquest debat Josep Maria Pallars, programador i exhibidor de cinema; Guillem Terribas, llibreter i activista cultural; Ignasi Arbat, crític de cinema; Mateu Ciurana, director de cinema, i Jordi Pons, director del Museu de Cinema de Girona.

L’especial dels Oscar a Televisió de Girona s’emetrà avui dissabte, a les 20.30 h, i es repetirà la seva emissió demà diumenge, a les 23 h.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia