Patrimoni

Tot Rahola, disponible

Coincidint amb els 80 anys de l’afusellament de Carles Rahola, l’Arxiu Municipal de Girona ofereix, a través del seu web, el catàleg complet del fons documental de l’escriptor, juntament amb un recurs que permet aprofundir en la seva biografia. Actualment ja es poden consultar les 6.364 cartes del catàleg de “Correspondència”; els seus escrits, que formen part de la sèrie “Estudis i notes”, i el catàleg de la seva biblioteca, formada per 1.290 llibres i 63 revistes. L’accés al recurs web es pot fer mitjançant el següent enllaç: https://www.girona.cat/sgdap/cat/recurs_rahola_presentacio.php . El fons Carles Rahola va ingressar a l’Arxiu Municipal en dues etapes, el 1996 i el 2016,a través de donacions de la família.

D’altra banda, avui a les 12 del migdia, coincidint amb la data de la seva mort, la Diputació, l’Ajuntament i el Col·legi de Periodistes faran una ofrena floral a la seva tomba, al cementiri de Girona, dins els actes de la VII Setmana dels Rahola.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia