Còmic

Conte infantil il·lustrat per Quim Bou

L’editorial MMV, de Cornellà del Terri, s’estrena en el camp del llibre infantil amb Un riu al llit de l’avi, de l’il·lustrador Quim Bou. Es tracta d’un conte adreçat als que tot just s’inicien en la lectura, protagonitzat per un home i la seva neta. Els banyolins que el fullegin apreciaran que en les il·lustracions l’avi s’assembla al conegut activista social Jordi Xena. “És que soc jo, però amb una pota de pal”, admet Xena, referint-se al fet que, en la ficció, ell és un pirata. El relat parteix d’una anècdota real: una neta seva es va fer pipí en una migdiada en què tots dos compartien el llit. En les reunions familiars, la història surt sovint entre rialles i per això, quan Xena es va plantejar quin regal podria fer un dia a la seva neta, va pensar en un conte que partís d’aquell pipí. “Havia de ser una edició petita, gairebé privada, però amb en Quim Bou ens vam anar animant i ha acabat sent aquest conte per a tothom, en què tot comença amb un fet tan natural com que una criatura es faci un riu al llit”, explica el pirata del conte.

La presentació és demà, dissabte, a les 11 del matí, a la llibreria L’Altell de Banyoles. Hi intervindran Bou i Xena i també l’escriptor Josep Navarro Santaeulàlia, que ha col·laborat en el projecte.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia