Llibres

Una intriga criminal a la vall d’Aro

“A punt de fer 90 anys, la vida tranquil·la d’Andreu Novell a Sant Feliu es remou quan els mitjans parlen del proper centenari del pintor Eduard Vilamateu. L’Andreu havia treballat per a ell de xofer i home de confiança en una finca als afores de Castell d’Aro i el preocupa que li tornin a carregar una mort de trenta anys enrere, que ell sap que no va cometre.” Així comença la sinopsi argumental de la novel·la L’home que perseguia la veritat ( Gregal ), d’Isidre Grau i Antolí, que es va presentar fa pocs dies a Sant Feliu. Com es pot veure, Sant Feliu de Guíxols i Castell d’Aro són, juntament amb Cerdanyola del Vallès, els principals escenaris d’aquesta novel·la d’intriga.

Isidre Grau (Sabadell, 1945), de formació enginyer químic i professor de català, viu a Cerdanyola del Vallès, i durant quinze anys ha fet classes de tècniques de novel·la i de conte a l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès. Fruit d’aquesta experiència docent, ha publicat els assaigs literaris L’arquitectura del conte i La maleta de l’escriptor. La seva obra narrativa inclou quinze novel·les.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia