Música

Strenes obre demà la seva festa major

El festival Strenes celebrarà divendres i dissabte la seva festa major a la plaça Catalunya de Girona, on cada dia s’han programat quatre actuacions gratuïtes i, a més, dissabte a la tarda tindrà lloc la 19a edició de la Fira d’Entitats de Voluntariat (17 a 21 h). Com a novetat, aquest any hi col·laborarà l’Associació de Càmpings de Girona, que tindrà a la plaça una carpa informativa on el públic també podrà participar en un sorteig d’estades en càmpings. L’associació també organitzarà una desfilada de personatges màgics per a la mainada, entre les parades de la fira d’entitats.

L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, i el director del festival, Xavi Pascual, van presentar ahir a la plaça Catalunya la festa major de Strenes, que tindrà com a protagonistes musicals Buhos, Delafé, Lildami i Joina, el divendres, i Iseo & Dodosound, Joan Garriga (La Troba Kung-Fú), Balkan Paradise Orchestra i el jove grup de rock Aliena, el dissabte. En la presentació d’ahir també es van lliurar els premis del segon concurs d’aparadors musicals, coorganitzat per Strenes i l’associació Girona Centre Eix Comercial. El primer premi va tornar a ser per a la botiga Plastic Store, de la plaça del Vi; el segon, per a Zeppelin (Un món de jocs), i el tercer, per a Carns Pere Rigau.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia