Música

Cellers que sonen

Quimi Portet, Roger Mas i Judit Neddermann actuaran en els concerts íntims de Sons del Món a diferents cellers empordanesos

Els cellers triats són Vinya dels Aspres, Cellers d’en Guilla i el Martín Faixó de Sa Perafita

Poques setmanes després que el festival Sons del Món va fer pública la seva programació de concerts de gran format a Roses i Castelló d’Empúries, ahir també va anunciar els tres concerts que tindran lloc al juliol dins la seva programació “íntima” a diferents cellers de l’Alt Empordà. Els protagonistes musicals d’aquestes actuacions de capacitat reduïda, en espais realment incomparables, seran Quimi Portet, Roger Mas i Judit Neddermann. Les entrades per a aquests tres concerts ja estan a la venda en el web del festival ( sonsdelmon.cat ), i en tots els casos les localitats costen 20 euros.

Quimi Portet actuarà el divendres 12 de juliol al Celler Vinya dels Aspres de Cantallops (22.30 h). Hi presentarà el seu últim disc, Festa major d’hivern, amb Jordi Busquets a la guitarra i Ángel Celada a la bateria.

En canvi, Roger Mas cantarà tot sol, acompanyat només per la seva guitarra, el divendres 19 de juliol a les instal·lacions de Cellers d’en Guilla, de Delfià (Rabós d’Empordà), en un concert que començarà a les 20.30 h.

Tancarà aquesta programació la cantant i compositora maresmenca Judit Neddermann, que interpretarà a duet les cançons del celebrat Nua el dissabte 27 de juliol al Celler Martín Faixó de Sa Perafita (Cadaqués), a partir de les 20 h, en un capvespre que ja s’intueix màgic per diferents raons.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia