Música

Una nova Nit de Bosc a Banyoles

La 17a edició del festival Nit de Bosc, que se celebra divendres i dissabte al barri de Can Puig de Banyoles, incorpora una sèrie d’actuacions amb el nom genèric de Barra lliure d’escenari: a partir de les vuit del vespre de divendres, vuit formacions i artistes de gèneres i estils molt diferents oferiran un concert, al marge del cartell oficial. Entre tots els que ho havien demanat, l’organització ha seleccionat David Martos, Dilema, Hask i Gefs, The Madurets, Ital Sound Reggae Band, Bufant Fort Street Band, The Johnny Killer Jones i el DJ Cantempernoplorar.

Dissabte

El concert de Nit de Bosc pròpiament dit (dissabte, a partir de les 22.30 h) serà a càrrec de Toni Beiro, La Moral Distreta, Samoah, Gàrgoles & Cuertes on Fire, Jahtzara i Micos i Koalas.

D’altra banda, s’ha previst un concert de caire familiar (dissabte, 17 h), que anirà a càrrec de Pep Puigdemont.

Nit de Bosc és una iniciativa d’un grup de joves del barri de Can Puig, que ara fa 17 anys van voler enriquir l’oferta lúdica i cultural de la ciutat, i alhora donar valor al petit bosc que s’ha conservat a la zona, situat sota l’edifici de can Puig de la Bellacasa, seu del Consell Comarcal.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia