Música

El festival Doctor Music cancel·la la seva edició de retorn

EL canvi d’ubicació ha provocat que gran part dels assistents retornessin els seus abonaments

El Circuit de Barcelona-Catalunya de Montmeló havia d’acollir l’edició d’aquest any després dels problemes mediambientals a Escalarre

El festival Doctor Music ha cancel·lat la seva edició de retorn. Així ho ha anunciat els promotors de la cita que havia de celebrar-se al Circuit de Barcelona – Catalunya de Montmeló els propers 12, 13 i 14 de juliol. La decisió arriba després del polèmic trasllat del certamen arran de la prohibició de l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) perquè es fes a Escalarre.

Segons han apuntat els promotors en un comunicat, “l’obligada reubicació del festival no ha estat ben acollida pel públic” i en els darrers mesos molts dels assistents “han retornat els seus abonaments”. Alhora indiquen que l’actual ritme de venda d’entrades per al nou emplaçament ha evidenciat que no era possible “assolir la quantitat mínima requerida per oferir l’experiència” que exigeix una cita d’aquestes característiques.

La mala sort persegueix el festival Doctor Music. Després que el passat mes d’abril els responsables del certamen es veiessin obligats a traslladar-lo arran d’un informe desfavorable de l’ACA sobre l’elevat risc d’inundabilitat de la zona d’Escalarre on havia de celebrar-se, ara els promotors han anunciat que tampoc podrà fer-se a Montmeló.

Els responsables del festival s’han compromès a retornar l’import dels abonaments i entrades ja adquirits i ha anunciat que el procés de devolució s’iniciarà el proper divendres 21 de juny. Han detallat que serà automàtic per a totes aquelles persones que hagin adquirit les seves entrades a través de doctormusicfestival.com, les quals rebran la devolució del total de l’import pagat sense haver de tramitar la sol·licitud.

Pel que fa a les que hagin obtingut els seus abonaments a través d’Entradas.com, Ticketmaster, El Corte Inglés, Resident Advisor i Festicket, s’hauran d’adreçar a les plataformes corresponents per tramitar el reemborsament.

En el cas de les que ho hagin fet a través de Ticketea i FNAC, hauran d’accedir a la seva àrea d’usuari en doctormusicfestival.com i facilitar un IBAN on efectuar la devolució.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Cultura

Mor Helen Vendler, crítica de gran influència

TEATRE

El Maldà canta Pau Riba i Malvido interpel·lant els joves

BARCELONA

Mario, Llull i el manuscrit Voynich

Liliana Torres
Directora de cinema

“Les mamíferes no tenim l’instint de ser mares”

Barcelona
Crítica

Les tres vides d’una cantant llegendària

ARTS EN VIU

Una funambulista creuarà la plaça Margarida Xirgu per inaugurar el Circ d’Ara Mateix

BARCELONA

Cines que no són ‘només un cinema’

Barcelona

El cinema comercial no remunta

Barcelona

El cinema (d'autor) es fa veure

Barcelona / Los Angeles