Llibres

LITERATURA

L’Altell organitza la 21a Nit de Narradors

La llibreria L’Altell organitza avui la 21a Nit de Narradors, a la muralla de Banyoles (22 h, gratuït) o, en cas de pluja, a l’Auditori de l’Ateneu. Els narradors que participaran en aquesta edició, llegint i comentant alguns dels seus textos, són Natàlia Cerezo, Alba Dalmau, Jordi Masó Rahola i Víctor García Tur.

Natàlia Cerezo (Castellar del Vallès, 1985) va debutar amb A les ciutats amagades (Rata Books, 2018), un recull de relats que va guanyar el premi El Ojo Crítico de RNE de narrativa del 2018. Alba Dalmau (Cardedeu, 1987), autora de Vonlenska, Bategant i el recull Estàndards, ha publicat aquest any El camí dels esbarzers (Angle) un conjunt d’històries ambientades a Sandville, un poble de l’Amèrica profunda. Jordi Masó i Rahola (Granollers, 1967), pianista i escriptor, ha publicat diversos llibres de relats i la novel·la L’hivern a Corfú (Males Herbes, 2019). Víctor García Tur (Barcelona, 1981) va guanyar el premi Casero 2017 amb Els romanents i el Mercè Rodoreda de contes amb El país dels cecs (Proa, 2019).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia