Música

El paradís rocker

Vuit grups tocaran gratuïtament dissabte i diumenge en el setè Desemboca Rock’n’Roll Festival de Platja d’Aro

Els amants del rock-and-roll més indomable i d’altres estils germans –el punk, el rock de garatge, el soul, el rhythm-and-blues– tenen una cita obligada aquest cap de setmana a Platja d’Aro, on es farà la setena edició del Desemboca Rock’n’Roll Festival : vuit concerts gratuïts de grups nacionals i internacionals que tindran lloc dissabte i diumenge, amb la plaça dels Estanys com a escenari principal. Organitzat per l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro, el Desemboca forma part de la cinquena edició d’ Esterofònics , la marca que aplega des del 2015 tots els festivals i les actuacions musicals que tenen lloc al llarg de l’estiu al municipi: en total, 82 concerts en 113 dies.

Dins l’oferta d’Esterofònics, el Desemboca i el seu germà gairebé bessó, el FestiSurf Costa Brava (21 de setembre), són dues magnífiques rareses en el context dels festivals d’estiu gironins. El Desemboca començarà demà, dissabte, a la plaça dels Estanys, amb quatre bandes nacionals i internacionals, a partir de les 21.30 h i per aquest ordre: els francesos The Arrogants (“un so garatge pur, minimalista i salvatge”), els britànics Ming City Rockers (“punk rock, melodies, riffs i lletres àcides”), els càntabres Los Estanques (“creadors del pop progressiu psicodèlic”) i els gallecs Terbutalina, amb el seu “garatge-punk festiu” que provoca en l’espectador una sensació equiparable a dutxar-se “amb aiguardent”.

El diumenge al migdia, a la pizzeria La Riera, Myriam Swanson i Amadeu Casas presentaran Les dones salvatges, tot un homenatge al blues primigeni en clau femenina.

Diumenge al vespre continuarà el Desemboca a la plaça dels Estanys, a partir de les 19 h, amb tres potents formacions barcelonines: The Sick Boys, Koko-Jean & The Tonics –amb la veu de The Excitements– i Flamingo Tours, amb Myriam Swanson.

Nits de Jazz a la platja

Estereofònics també inclou les ja clàssiques Nits de Jazz a Platja d’Aro, que a partir d’avui programaran concerts gratuïts a la platja Gran, tots els divendres fins al 30 d’agost. Avui hi actuarà la cantant i clarinetista Carola Ortiz amb el seu quartet (23 h) i un excitant còctel de jazz, música brasilera, etc.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia