Música

Comença el 34è Festival Isaac Albéniz

El Festival Isaac Albéniz de Camprodon obre avui la 34a edició amb un concert dels alumnes premiats del Curs Internacional de Música Isaac Albéniz 2018, al monestir de Sant Pere (19 h, 5 euros). Al mateix escenari, divendres hi tindrà lloc el 2n Concurs de Piano Isaac Albéniz i dissabte es portarà a terme el concert de cloenda del curs 2019.

Per al 28 de juliol el festival ha programat un concert de la Coral de Camprodon, la Coral Tianenca i l’Orfeó de Santa Coloma de Queralt. El 5 d’agost actuarà al monestir el Newman Trio i el 7 d’agost el tenor Jordi Casanova i el guitarrista Jaume Torrent, que interpretaran el cicle La bella molinera, de Schubert.

El 10 d’agost tindrà lloc un concert del prestigiós pianista nord-americà Douglas Humpherys, amb una trajectòria concertística i pedagògica que ja supera les quatre dècades, i per al 12 d’agost s’ha previst un concert del Trio Alta de París.

El concert central del festival sempre és la interpretació, el 15 d’agost, de la integral de la Suite Iberia d’Albéniz a càrrec d’un destacat pianista, que rep la Medalla Albéniz. Aquest any serà Alba Ventura (Barcelona, 1978), pianista de llarga trajectòria –va debutar quan tenia només 13 anys, amb l’Orquestra de Cadaqués– i professora del Conservatori Superior de Música del Liceu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia