Música

Ktulu actuarà en el Potenzia Fest, dissabte a la Jonquera

Ktulu, històrica banda catalana de metal amb 33 anys de trajectòria, serà el cap de cartell del segon Potenzia Fest , que tindrà lloc dissabte, 20 de juliol, a la zona esportiva de la Jonquera (18 h, gratuït). Ktulu , format el 1986 a l’Hospitalet de Llobregat, ha publicat una desena de discos i ha anunciat per a aquest any un nou treball, El alma de las bestias, amb dos temes nous i altres cançons de discos anteriors tornades a gravar amb diverses col·laboracions. Ktulu va aportar la cançó Apocalipsis 25 D a la banda sonora de la pel·lícula El día de la bestia.

En el Potenzia, també hi actuaran els mataronins Bellako, amb la seva combinació de punk, hardcore, metal i beatdown; els figuerencs Violblast, defensors del trash metal més fosc; els també alt-empordanesos Tiempo Oscuro, que van del rock més clàssic al metal més extrem; els olotins Milicians, amb el seu street punk oi!, i els jonquerencs Potencia Tóxica, que presentaran el seu segon disc, Hardcore fronterizo , un potent còctel de punk i hardcore.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia