Cinema

L’univers de ‘Matrix’ tornarà als cinemes amb una quarta pel·lícula

La dirigirà Lana Wachowski, que ja està treballant en el guió

Keanu Reeves i Carrie-Anne Moss repetiran en els papers de Neo i Trinity

La saga de pel·lícules Matrix tornarà a la gran pantalla amb un quart lliurament, que dirigirà Lana Wachowski i que protagonitzaran de nou Keanu Reeves i Carrie-Anne Moss, segona ha avançat aquest dimarts en exclusiva el mitjà especialitzat Variety .

Els estudis Warner Bros Pictures produiran i s’encarregaran de la distribució del futur lliurament, que actualment està escrivint Wachowski, que va crear aquest univers fílmic de ciència ficció al costat de la seva germana Lilly el 1999.

A més de la cineasta, Reeves i Moss també repetiran en els seus papers com Neo i Trinity, respectivament.

“No podem contenir l’emoció de tornar a entrar a Matrix amb Lana Wachowski”, ha assenyalat el president de Warner Bros Pictures, Toby Emmerich, en declaracions a Variety.

“Lana és una veritable visionària, una cineasta creativa singular i original, i estem encantats que escrigui, dirigeixi i produeixi aquest nou capítol en l’univers de Matrix”, ha assegurat.

Està previst que la producció de la pel·lícula comenci a principis de 2020, una vegada que Wachowski finalitzi el guió, una tasca en la qual també col·laboraran l’escriptor Aleksandar Hemon i el cineasta David Mitchell.

Per la seva banda, la germana de Wachowski, Lilly, que va codirigir la cinta original, no s’involucrarà en aquest lliurament, ja que se centrarà en el seu nou projecte, la sèrie Work in Progress, ha detallat la revista Rolling Stone.

En els últims anys Warner ha realitzat diversos intents per donar continuïtat a Matrix i en els últims mesos han circulat rumors sobre un quart capítol de saga, ara confirmats.

L’última pel·lícula de Matrix fins avui, The Matrix Revolutions va arribar el 2003, tot i que es va rodar al mateix temps que la segona, The Matrix Reloaded, estrenada el 2002. Els estudis van decidir separar el llançament en dues cintes diferents per rendibilitzar el seu èxit.

En total, la pel·lícula original de 1999, The Matrix, i les seves dues seqüeles van vendre, segons estimacions de Forbes, un total de 103.547.200 entrades només als EUA.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

llibres

Immigració obligada narrada pels protagonistes

Barcelona
opinió

Independent i acollidora

LaBGC
Artista

“Coneixes gaires escoles amb bons edificis i prou personal?”

girona
novetat editorial

Nova antologia de la poesia de Vicent Andrés Estellés

Barcelona
cultura

Mor la periodista Cultural Anna Pérez Pagès

televisió

‘Sense ficció’ estrena dimarts a TV3 ‘Qui va matar Cachou?’

Barcelona

Clara Gispert, canvi i plenitud

girona
festival

Convivència i músiques del món en el quart Festival Jordi Savall

Barcelona
Crítica

A la recerca de la tradició perduda