Altres

pensament

Tecnologia i llibertat, a la Casa de Cultura

La Casa de Cultura de la Diputació de Girona obre avui una nova edició del cicle Un espia a la butxaca, que reflexiona sobre l’ús ètic de la tecnologia i la seva influència sobre la democràcia i la llibertat, amb la conferència De la xafarderia conspirativa al ‘deep fake’. Història de la realitat reconstruïda, que oferirà l’escriptora Bel Bosck, a l’aula magna (19.00 h). Les inscripcions al cicle són gratuïtes i no obligatòries, però sí recomanables, ja que asseguren la plaça. Es poden fer a través del web de la Casa de Cultura o presencialment a la secretaria del centre. Totes les ponències del cicle Un espia a la butxaca tindran lloc els dimecres a les set del vespre fins al 23 d’octubre.

El cicle continuarà el 2 d’octubre amb El núvol subterrani, una ponència a càrrec de l’artista i investigadora Joana Moll, que explora críticament com les narratives postcapitalistes afecten l’alfabetització de les màquines, els humans i els ecosistemes. La tercera conferència, Com ens controla la tecnologia? L’imperi GAFAM vs. BATX, serà impartida el 9 d’octubre per Karma Peiró, periodista especialitzada en les tecnologies de la informació i la comunicació. El 16 d’octubre, Vicente Garrido, professor de la Universitat de València i expert en criminologia, parlarà sobre El psicòpata en el ciberespai, i el 23 d’octubre Gemma Galdon tancarà el cicle amb Cap a la dictadura de l’algoritme.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia