Art

Art inspirat en els volcans i el desert

El Museu de la Garrotxa d’Olot ha inaugurat una exposició de l’artista olotí d’origen marroquí Mohammed Er-Rabehy, que sota el títol de Cruïlles aprofundeix en la seva vinculació als dos territoris vitals. Els quadres que exposa són el fruit de la inspiració de l’artista en el paisatge volcànic d’adopció i l’aridesa desèrtica del seu lloc d’origen.

Nascut al Marroc fa 28 anys i ara establert a Olot, és un artista visual a qui li interessa especialment reflectir la natura. La paleta de colors i textures que utilitza en les seves creacions s’inspira en el sòl volcànic garrotxí i les roques. Una altra influència destacable ve marcada pel seu lloc d’origen: la pols, la sorra, la terra de les zones àrides del seu país i l’energia del desert són clau en la seva inspiració.

Aquesta exposició es pot veure a la Sala 15 del museu de la capital garrotxina, a l’edifici de l’Hospici: els feiners de 10 h a 13 h i de 17 h a 20 h, els dissabtes d’11 h a 14 h i de 17 h a 20 h i, finalment, els diumenges i festius d’11 h a 14 h i de 17 h a 20 h. Els dilluns està tancada. L’entrada és gratuïta i es podrà veure fins al dia 24 del mes de novembre.

Dissabte vinent, hi ha una visita guiada a l’exposició. La cita és al punt del migdia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia