Música

Mar Serra Grup estrena disc a Badalona

Set anys després del seu primer disc, Opus I, estrenat a la Fira Mediterrània de Manresa, la pianista Mar Serra retorna amb I sempre demà, “un quadern d’imatges sonores” amb temes propis i notes dels compositors catalans Frederic Mompou, Robert Gerhard, Frederic Mompou i Manuel Blancafort. “Es tracta d’una mirada que parteix de petits moments musicals d’aquests autors per transformar-los en la recerca d’un llenguatge propi”, explica Serra. I sempre demà, publicat per Columna Música, inclou també Esclat de veritat, amb notes de Maria del Mar Bonet i dedicat a Jordi Cuixart, president d’Òmnium Cultural empresonat. A Serra, tant en el disc com en l’estrena que en farà avui, a les 20:30h, al Teatre Principal de Badalona (12 euros), l’acompanyen Lluna Aragón (violí), Martí Serra (saxo soprano, saxo tenor i clarinet), Jaime Basulto (guitarra), Franco Molinari (contrabaix) i Joan Vidal (bateria).

Mar Serra va formar-se entre Barcelona i Madrid amb músics com Carmen Deleito, Josep Colom, Ramon Coll, Miquel Farré, Ferenc Rados, Andrej Jazinsky, Leonid Sintzev, Pierre Reach i Lluís Claret; va guanyar el premi al millor duo català en el 50è Concurs Internacional Maria Canals (2004, amb el violinista Albert Rodríguez); i, en l’actualitat, forma part també de la banda de l’osonenc Guillem Soler.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia