Música

Flamenco Standards obre el 13è Jazz Olot

Flamenco Standards oferirà dissabte vinent, 18 de gener, el concert inaugural de 13è cicle Jazz Olot , que inclourà altres dos concerts fins al març, a la sala El Torín (22 h).

Flamenco Standards és un quartet format per músics amb molta pràctica en les connexions entre flamenc i jazz: Marc Miralta, bateria; Rycardo Moreno, guitarra; Enrique Rodríguez, trompeta i fiscorn, i Martín Leiton, que substitueix Pablo Martín Caminero, el contrabaixista que va participar en la gravació del disc Flamenco Standards Vol. 1 , publicat l’any passat. El disc inclou, per exemple, una relectura de La leyenda del tiempo, el clàssic de Camarón inspirat per Lorca; les Alegrías del Río de la Plata, compostes pel percussionista i bateria uruguaià Guillermo McGill; Lo bueno y lo malo, de Ray Heredia, i El faro, signada per Jorge Pardo, a més diverses composicions d’autoria pròpia.

El cicle continuarà el 7 de febrer amb un concert del trio gallec Sumrrá , que hi presentarà el disc 6 mulleres, dedicat a Frida Kahlo, Rosa Parks, Rosalía de Castro, Qiu Jin, Malala Yousafzai i Nawal El Saadawi. El 21 de març actuarà a El Torín el quartet dels saxofonistes Andrew D’Angelo i Bill McHenry. Les entrades costen 10 (venda anticipada) i 12 euros i hi ha un abonament per als tres concerts per 20 euros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.