Cinema

Cinema d’altura al Vivim Muntanyes d’Olot

La setena edició del Cicle BBVA de Cinema de Muntanya 2020 enceta la itinerància per diverses poblacions catalanes. El cicle, que està coorganitzat per la Fundació Festival de Cinema de Muntanya de Torelló, la Fundació Antigues Caixes Catalanes i BBVA, en col·laboració amb entitats i centres excursionistes d’arreu de Catalunya, es podrà veure avui i demà a Olot en el marc del cicle Vivim Muntanyes. Les primeres projeccions es podran veure al Cines Olot, on es projectaran les pel·lícules Lost in Karakorum, de Girard, J. Chenal i D. Lacaze (premi Cervesa del Montseny al millor film +Xtrem), avui a les 22 h, i Manaslu-Berg Der Seelen (Gran Premi 2019 i premi Boreal al millor guió), demà a les 19.15 h.

El Vivim Muntanyes no s’atura aquí i ha programat un cicle amb un total de deu projeccions. La primera sessió inaugural es farà avui (19.30 h) amb la conferència documental A pulmó, a càrrec de Sergi Mingote, que ens explicarà els seus ascensos a sis cims de 8000 m, sense oxigen embotellat, en 367 dies. Demà es faran tres sessions, començant per una d’infantil i juvenil, en què es projectarà el film d’animació Hors piste, que també prové del Festival de Torelló (18 h). Entre altres, es podrà veure Maleïda 1882, l’aventura de Jacint Verdaguer a l’Aneto (22.15 h).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia