Cinema

‘Joc de trons’, tot un món

Jornades al voltant de la sèrie d’HBO a la biblioteca Carles Rahola

La biblioteca pública de Girona Carles Rahola, l’entitat Oci Ficció i el programa de ràdio Ningú no és perfecte organitzen la quarta edició de les Jornades de ciència-ficció, fantasia i terror de Girona que tindran lloc del dilluns 24 al dissabte 29 de febrer a la Carles Rahola. El leitmotiv en aquesta edició serà la saga de llibres i sèrie de televisió Joc de trons.

Les activitats consistiran en diverses xerrades, gravació d’un programa de ràdio en directe, jocs de taula i de rol, projeccions, activitats infantils i una visita guiada.En una de les taules rodones, titulada El rodatge de Joc de trons a Girona (27 de febrer), hi participaran els extres Àngel Lorente i Salva Alba, el soldier coordination de les temporades sisena i setena de la sèrie, Guillem Fernández, i el periodista d’El Punt-Avui Jordi Camps, que va cobrir l’esdeveniment. El divendres 28, el professor de la Universitat de Barcelona, Jordi Ojeda, farà la xerrada Ciència versus fantasia a ‘Joc de trons’ i respondrà a preguntes com si és possible que un planeta giri al voltant de dues estrelles, si pot ser que faci deu anys que no hagi estat hivern o si el mur de gel pot existir a la realitat, entre altres curiositats.

El dilluns tindrà lloc la gravació del programa Ningú no és perfecte, que girarà al voltant de la sèrie d’HBO i de nous projectes vinculats, com la nova sèrie House of the Dragon. Pel que fa a les activitats familiars, el dilluns, festiu a les escoles, hi haurà a partir de les 11 h del matí, jocs de taula i una exhibició de lluita a càrrec de la Drakonia. Es convida la gent a anar-hi disfressada.

Les jornades conclouran el dissabte amb jocs de rol infantils i per a adults al matí i una visita guiada a la tarda per les localitzacions on es va gravar Joc de trons a Girona. Aquesta última activitat té un cost de 3,5 euros i cal inscriure’s prèviament a la Biblioteca Pública de Girona Carles Rahola. La resta de les activitats són gratuïtes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

bcn film fest

Tirar-se els plats pel cap a la Costa Brava

Barcelona
Cinema

Uns dracs amb ADN xinès, australià i europeu

màlaga

Salvat-Papasseit, sempre jove

Barcelona
Margarida Aritzeta
Escriptora, autora de ‘Les dones del lli’

“La lluita i el camí fet per les dones no han estat endebades”

Valls
Drama biogràfic

Radiografia d’una relació tòxica amb un home més gran

Crítica

La recerca de tresors enterrats

Guaita què fan ara
Sèries

La llarga ombra del masclisme seguint el rastre d’un assassí en sèrie

Drama

‘Rosalie’, una dona barbuda contra la societat

animació

‘Hate songs’, ferides que no es curen