Música

Música en temps de Covid-19 amb Diversiones i l’escola Vedruna

El grup calongí Diversiones i l’Espai de Música de l’escola Vedruna de Palamós han volgut aportar, des de les seves respectives disciplines, dues cançons– i videoclips– ben diferents de suport amb motiu del confinament.

La banda Diversiones ha adaptat el tema Be my baby de The Ronettes, amb el títol de No tornaré a casa. Aquesta peça, que ja suma més de 250.000 visualitzacions, l’han fet possible Albert i David Darnés; Xicu Barnés, Carlos Viñals, Francesc Muñoz, Albert Fort, Antonio Delgado,Vernau Mier, Iu Girones i Nil Masferrer.

Una peça original

Els docents de l’Espai de Música de l’escola Vedruna de Palamós han optat per compondre una peça original: La terra vincerà , escrita per Àlex Coll i Carla Salvadó. En aquesta peça hi han participat, a més de Norbert Torrecillas, David Garcia, Òscar Albert, Berto Torrecillas, Àlex Coll, Jaume Yelo, Natàlia Bannikova i Marina Pagès. Dues peces per transmetre bon humor, com és el cas de Diversiones, i una aposta pel compromís per preservar la terra, com ho fan des de l’Espai de Música del Vedruna.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia