Música

Nou format per al Dim-Arts de Cornellà

Sara Roy, Jo Jet i Maria Ribot, Magalí Sare amb Sebastià Gris i el trio Marala actuaran a la capella de Sant Antoni els dimarts de juliol

El Festival Dim-Arts de Cornellà del Terri arriba a la cinquena edició en un format reduït i amb l’objectiu de donar suport al sector cultural. L’Ajuntament ha impulsat la seva celebració per ajudar la cultura després de la suspensió de la Festa Major per la crisi del coronavirus.

A diferència d’altres edicions, només s’han programat actuacions musicals, l’aforament serà limitat i tindrà lloc sota unes estrictes mesures de seguretat. “Les condicions sanitàries ens permeten organitzar-lo i vull destacar el caràcter feminista del cartell de l’edició d’enguany”, ha explicat el regidor de Cultura, Jordi Escandell.

Enguany, la jove cantant i compositora Sara Roy, que va formar part del grup Macedònia, trencarà el gel el dia 7 de juliol amb les seves cançons intimistes, cantades des del cor, mentre que Jo Jet i Maria Ribot -una proposta de pop independent a duet de guitarra i dues veus definida per la cura en l’estètica i la consciència del contingut- pujaran a l’escenari el dia 14 per presentar el seu tercer disc ‘Sant Llorenç’. Magalí Sare s’encarregarà d’omplir la capella de Sant Antoni de la seva particularitat sonoritat la nit del 21 de juliol fent parella amb el guitarrista mallorquí Sebastià Gris per presentar el disc ‘A boy & a girl’, en què la música de grans compositors europeus i també algunes cançons tradicionals mallorquines es reinterpreten i s’arrangen de manera singular per la presència de l’electrònica. Finalment, l’últim dimarts de juliol, el dia 28, el trio Marala (una catalana, una valenciana i una mallorquina) ens oferirà un repertori propi basat en la tradició i la música d’arrel, una proposta íntima i propera que va molt més enllà d’un concert.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

bcn film fest

Tirar-se els plats pel cap a la Costa Brava

Barcelona
Cinema

Uns dracs amb ADN xinès, australià i europeu

màlaga

Salvat-Papasseit, sempre jove

Barcelona
Margarida Aritzeta
Escriptora, autora de ‘Les dones del lli’

“La lluita i el camí fet per les dones no han estat endebades”

Valls
Drama biogràfic

Radiografia d’una relació tòxica amb un home més gran

Crítica

La recerca de tresors enterrats

Guaita què fan ara
Sèries

La llarga ombra del masclisme seguint el rastre d’un assassí en sèrie

Drama

‘Rosalie’, una dona barbuda contra la societat

animació

‘Hate songs’, ferides que no es curen