Música

Maria Rodés reflexiona sobre la llar durant el confinament

L’Associació ConArte Internacional, que impulsa les arts com a factor de transformació social en l’àmbit educatiu a través del teatre, la dansa, la música i l’audiovisual en centres de màxima complexitat de les comarques gironines, ha presentat una creació audiovisual ideada per la cantautora Maria Rodés durant el confinament en què reflexiona sobre el concepte de llar.

Hi han participat 180 alumnes i 12 docents de 9 centres educatius, a més de 14 artistes vinculats al Planter de ConArte. La creació es presentarà al públic al Temporada Alta 2020, amb Maria Rodés acompanyada de les orquestres de corda de les escoles Anicet de Pagès i Pous (Figueres) i El Gegant del Rec (Salt).

El tancament d’escoles i instituts per la crisi sanitària no ha impedit que els artistes que habitualment treballen als centres educatius mantinguessin el contacte i la relació amb l’alumnat. Al contrari, tots els artistes i mestres vinculats al projecte Planters de l’associació ConArte Internacional han aprofitat la situació de confinament per fer el vídeo que es pot veure a l’enllaç: www.youtube.com/watch?v=zuxEhw_JyXs



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia