Música

el ressupó

Un clàssic de l’estiu ‘indie’ que canvia d’escenari

El Ressupó, el festival de música alternativa que organitza la promotora Brave Coast a Celrà, és una de les propostes més consolidades de l’estiu gironí, amb caràcter propi i una programació sempre atractiva. Després de celebrar l’any passat la 10a edició, El Ressupó ha resistit aquest any al tsunami víric amb un format adaptat a les circumstàncies. Per començar, hi ha canvi d’escenari: el parc Cors. Aquest any també s’han posat a la venda entrades i abonaments a preus mòdics, després de molts anys de gratuïtat.

En aquesta edició s’han programat menys artistes que en altres ocasions, però molt ben seleccionats. Després de l’obertura del festival, que va protagonitzar Xarim Aresté el 2 de juliol, El Ressupó continuarà els següents tres dijous de juliol amb Joan Colomo, el dia 9; David Carabén, la veu de Mishima, el 16, i Intana, el projecte encapçalat per la cantant i guitarrista barcelonina Núria Moliner, el dijous 23 de juliol.

EL RESSUPÓ Del 2 al 23 de juliol elressupo.blogspot.com


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.