Cinema

‘Malnazidos’, un film de zombis en el marc de la Guerra Civil, inaugurarà la 53a edició del Festival de Sitges

El certamen estrenarà ‘La vampira de Barcelona’ de Lluís Danés i ‘La cosmética del enemigo’ de Kike Maíllo

S’obrirà el proper 8 d’octubre

La 53a edició del Sitges – Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya s’obrirà el proper 8 d’octubre amb l’estrena de ‘Malnazidos’, la pel·lícula d’acció zombi en el marc de la Guerra Civil dirigida conjuntament per Javier Ruiz Caldera i Alberto de Toro. El certamen estrenarà ‘No matarás’, de David Victori, ‘La vampira de Barcelona’ de Lluís Danés i ‘La cosmética del enemigo’ de Kike Maíllo. Tal com va avançar l’ACN, el certamen commemorarà el centenari del clàssic de terror ‘El gabinete del doctor Caligari’ i el film protagonitza del cartell d’aquesta edició, que s’ha presentat aquest dimarts.

El film‘Malnazidos’, la cinta inaugural d’enguany, adapta la novel·la de Manuel Martín Ferreras, ambientada en la Guerra Civil. El repartiment està integrat per Miki Esparbé, Aura Garrido, Luis Callejo, Álvaro Cervantes i María Botto, entre altres. La cinta segueix un grup de combatents fugits de bàndols rivals durant la Guerra Civil que hauran d’aliar-se per fer front a un enemic comú, els zombis.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia