Música

La primera edició del Girona Music Festival s’ajorna fins l’any vinent

David Bisbal, Manel, Mishima, El Pot Petit i Pastora Soler hi havien d’actuar del 19 al 30 d’agost al parc de les Ribes del Ter, darrere del pavelló de Fontajau

La primera edició del Girona Music Festival, que havia de tenir lloc entre el 19 i 30 d’agost al parc de les Ribes del Ter, darrere del pavelló de Fontajau, s’ha ajornat fins l’any vinent, en unes dates encara no concretades. La promotora White & Bright , organitzadora del festival –que per això es deia inicialment Girona White Festival, cosa que no va agradar al White Summer de Pals–, ha pres aquesta decisió per recomanació de les administracions públiques, davant l’actual situació d’incertesa pels rebrots de Covid-19.

El Girona Music Festival havia programat una dotzena d’actuacions, concretament les de Paco Candela, Comandante Lara, Mishima, David Bisbal, Miki Núñez, Antonio José, Manel, Pastora Soler, Carlos Latre, Mag Lari, El Pot Petit i Toni Moog, per ordre cronològic. També es va anunciar inicialment l’actuació d’Hombres G, que després es va cancel·lar, com tota la gira del grup madrileny aquest estiu. L’escenari principal del festival estava previst per a un públic restringit a 800 espectadors per concert, amb totes les mesures de seguretat. També s’havia dissenyat un espai complementari, que funcionava com un petit mercat estiuenc, amb parades de roba i complements i els habituals food trucks.

White & Bright, que ja fa uns anys que organitza concerts a l’Auditori de Girona i La Mirona de Salt, entre altres espais de tot Catalunya, havia pres la iniciativa d’organitzar aquest nou festival en un moment en què, després dels mesos de confinament, es van anar obrint les portes progressivament a l’organització de concerts i festivals aquest estiu. De fet, la promotora va començar definint el cartell del festival amb artistes que ja tenia reservats per a locals tancats, als quals va anar afegint després altres noms com ara Manel i Mishima per donar forma a un cartell realment eclèctic.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
opinió

Independent i acollidora

LaBGC
Artista

“Coneixes gaires escoles amb bons edificis i prou personal?”

girona
novetat editorial

Nova antologia de la poesia de Vicent Andrés Estellés

Barcelona
cultura

Mor la periodista Cultural Anna Pérez Pagès

televisió

‘Sense ficció’ estrena dimarts a TV3 ‘Qui va matar Cachou?’

Barcelona

Clara Gispert, canvi i plenitud

girona
festival

Convivència i músiques del món en el quart Festival Jordi Savall

Barcelona
Crítica

A la recerca de la tradició perduda

Música

Classe B, Fortuu, Jost Jou i Juls, candidats del Talent Gironí més ‘urbà’ de Strenes

girona