Altres

Els actes culturals seran una excepció del toc de queda municipal

Les entrades serviran com a salconduit per arribar a casa més tard de les deu de la nit

L’assistència a activitats culturals també sortir dels límits territorials fixats en cada tram de la desescalada


La cultura es mantindrà com una excepció en el toc de queda sempre que el públic ho justifiqui amb una entrada. D'aquesta manera, els espectadors podran arribar més tard de les deu de la nit a casa si han anat al teatre, al cinema o a un concert.

Així ho recull el govern al pla de desescalada fet públic aquest dijous, que també inclou la possibilitat de trencar el confinament de cap de setmana (municipal, en el primer tram; comarcal en el segon) amb l'entrada com a salconduit.

A partir de dilluns, en la primera de les quatre fases, cinemes, teatres, auditoris i sales de concert obriran amb un aforament del 50% i sense superar les 500 persones de públic. Museus, biblioteques i sales d'exposicions amplien les restriccions del 30% al 50%.
En el segon i el tercer tram, l'aforament de teatres, cinemes i sales de concerts se situarà en el 70%, amb la mateixa limitació de persones, fixada en les 500. No serà fins al quart tram en què el públic podrà assolir les 1.000 persones.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia