cultura

La Rahola exposa el fons del pensador mallorquí

La biblioteca pública Carles Rahola s'afegeix als actes de l'Any Llull amb una exposició sobre aquest autor en què es mostra fons propi antic i modern. La mostra, que es pot visitar fins al 28 de setembre, es divideix en cinc àmbits, independents un de l'altre, en què s'explica què és un facsímil, com escrivia Llull els seus llibres, quina petja ha deixat amb la seva obra, es parla de Llull com a visionari i, finalment, se'n recull la faceta més didàctica. El pensador mallorquí, de la mort del qual aquest any es commemora el setè centenari, és el fil conductor per explicar característiques del món del llibre, del qual les biblioteques formen part.

També hi ha disponibles tres televisors on es poden veure set documentals sobre Llull i també llibres sobre l'autor per consultar i també disponibles per al préstec.

A més, s'han organitzat tres activitats complementàries: el club de lectura amb el Llibre d'Evast e Blanquerna, conduït per Martí Gironell. La sessió infantil basada en El llibre de les bèsties, que tindrà lloc el 24 de setembre (11.30 h), a càrrec de Pepa Llobet, en què adapta aquesta història d'animals per al públic més petit. I també hi haurà un concert de la cantautora Rusó Sala, amb els versos d'Amic Amat del poeta, que seran els protagonistes de la vetllada musical, en què la veu i la guitarra faran de
guies en el viatge.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia