cultura

Cicle Perpinyà Sound al Casal

Marendadisc, Lace & Enjoy Recordings i El Casal de Perpinyà s'associen per a produir un cicle de música de proximitat. La segona setmana de cada mes hi haurà un concert amb “propostes musicals de quilòmetre zero amb la voluntat de fer visibles els massa sovint poc mediàtics artistes locals.”

El primer concert tindrà lloc divendres 14 d'octubre a dos quarts de vuit al Casal de Perpinyà, amb música Greg Boogaloo i concert de The Art Eixample of Canigó (Jazz Interfronteres).

Creat l'any 2008 per acompanyar Pascal Comelade en una sèrie de festivals de jazz catalans, The Art Eixample of Canigó és per definició un grup interfronterer. Agrupa músics dels dos costats de Catalunya i proposa un repertori original així com una relectura d'estàndards al voltant del jazz i de la música improvisada.

Patrick Felices, baixista, contrabaixista, fortament implicat al paisatge musical local des de fa vint anys (Jacquet, Comelade, Cali, Bess, Ezra....) ressuscita aquest projecte en companyia del seu còmplice José Barrachina i s'envolta amb delectació de Gorka Benitez i Juan de Diego, jazzmen bascs migrats des de fa temps a la capital catalana i punta de llança de la improvisació a l'Estat espanyol. El bateria argentí Carlos Falanga serà a les baquetes com a forma de rebutjar, encara més, les fronteres.

El concert de jazz interfronterer de The Art Eixample of Canigó es combinarà amb una sessió del Dj Greg Boogaloo.

Activista de l'escena mod nord-catalana a finals dels 80, Greg Boogaloo no ha parat, des dels seus primers passos darrera les platines, de punxar a nombrosos clubs i vetllades de Catalunya, de l'Estat francès i de Navarra. Soul, rare groove, jazz… el seu repertori posa de relleu les músiques afro-americanes dels anys 50 als anys 70 així com el seu ressò que ha sacsejat les escenes underground europees. Escorcollador de calaixeres de vinils i col·leccionista consagrat, el retrobem també implicat a nombroses aventures musicals al Rosselló i més enllà amb el segell Marendadisc, segell del que és un dels DJ's habituals.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

obituari

Mor als 63 anys Laurent Cantet, Palma d’Or de Canes per ‘La classe’

París
CULTURA

La Mostra Nacional de Teatre Amateur compleix vint anys a Pineda

PINEDA DE MAR

Un tribunal anul·la la condemna contra el productor Harvey Weinstein

Nova York
Cultura

Mor Mike Pinder, cofundador i teclista de The Moody Blues

ART

Una trentena d’obres aspiren al premi d’escultura Vila Casas

Palafrugell
art

El Museu de l’Empordà dedica una retrospectiva pòstuma a Adrià Ciurana

Figueres
música

Nostaldisc celebrarà el 1r campionat gironí de rebobinat de cintes de casset amb ‘boli’ Bic

sant gregori
Torroella de montgrí

El talent més internacional omple de màgia el 12è Fimag

Torroella de Montgrí

Els Premis d’Arquitectura ja han seleccionat les 24 obres candidates

Girona