cultura

Vuitanta-tres mil nens de sis anys rebran un llibre

Vuitanta-tres mil nens catalans de sis anys rebran un bo de 13 euros per comprar un llibre, en el marc de la campanya Fas 6 anys. Tria un llibre, promoguda per la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el Gremi de Llibreters i el Gremi d'Editors de Catalunya. La iniciativa no és cap acció aïllada, sinó que forma part d'una sèrie de projectes de la Generalitat que cerquen de “situar el llibre i l'hàbit de lectura al centre de l'interès ciutadà”, segons va explicar ahir el conseller de Cultura, Santi Vila. La campanya té un pressupost inicial de 360.000 euros, i espera incentivar els nens a crear la seva pròpia biblioteca particular.

Els nens que enguany han complert o faran sis anys rebran via postal el bo de 13 euros, que podran canviar, acompanyats pels pares, per un llibre infantil en una de les 180 llibreries, amb 233 punts de venda, del Gremi de Llibreters de Catalunya. Si volen un llibre més car, hauran d'abonar la diferència. La campanya estarà oberta en una fase inicial del 20 d'octubre al 30 de novembre, i continuarà anualment a partir del gener del 2017.

El conseller de Cultura també va avançar que el govern té previst destinar tres milions d'euros a un pla d'impuls d'una vintena de noves biblioteques a Catalunya.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia