cultura

Oci i entreteniment

Del Minipimer al 6Q

Tot i que la pluja va remetre de bon matí, el mal temps va deixar l'estadi olímpic mig buit en la Festa dels Súpers, però per sort n'hi va haver prou per salvar el robot

Amb l'ai al cor van acudir els súpers, que no sabien si l'androide se salvaria
El ‘hip-hop' dels Brother Bros va obrir la tarda i va escalfar un estadi mig buit

Si teniu un Minipimer, una espremedora, una liquadora o –els més afortunats– una Thermomix, heu de saber que esteu del tot antiquats en matèria de tecnologia culinària. L'Àlex ha inventat un robot de cuina, el 6Q, que fa entrepans, cuina pastissos, i escalfa i fregeix bistecs amb el seu raig làser, que té 203 prestacions més. El senyor Pla, però, envejós de mena, el té retingut al Pou de l'Infern amb la intenció de socarrimar-lo, i això que el pobre robotet s'ha enamorat de la Pati Pla i ha descobert que li agrada la ballaruga.

Amb l'ai al cor. Així van acudir ahir a l'estadi olímpic els súpers, que no veien clar si el simpàtic androide se salvaria o no. En canvi, sí que tenien ben clara la consigna: “Preparats! Disposats! Tot a punt! Tots junts!” I va ser gràcies a l'energia i a les ganes de salvar-lo que l'androide es va poder... No, no farem cap spoiler, perquè avui, que farà més bon dia segons les previsions meteorològiques, encara es podrà gaudir un parell de cops més de l'espectacle 6Q.

El cas és que el 6Q ja forma part de la família dels súpers, igual que la Matoll i la Nenúfar, les dues elfes que es van estrenar ahir en la festa. Els dos éssers del bosc van ballar i cantar al costat de l'Àlex, el Pau, la Pati Pla i el Fluski davant d'un públic entusiasmat. Al·lucinats també van quedar els més petits amb les acrobàcies que feien uns joves en bicicleta al fons de l'escenari, a banda de les fumarades que s'enlairaven amenaçadores als peus de l'escenari –tan amenaçadores com els efluvis dels frankfurts que es venien a tort i a dret a l'estadi... Visca el colesterol!– i el repic incansable dels tambors al ritme del tema principal. En canvi, el senyor Pla i el Rick, vestits de motoristes apocalíptics, només arrencaven uns “uh!” de desaprovació entre la quitxalla, que, totalment indignada per la seva perfídia, aixecava el braç amb el polze cap avall al més pur estil del Colosseu romà.

El ‘hip-hop' dels Bros

Va obrir la tarda el grup dels Brother Bros, que va aportar una mica d'escalfor a un estadi mig buit amb els seus balls de hip-hop, acrobàcies incloses, com ara tombarelles a l'aire i altres proeses. L'escenari estava moll i un dels germans va relliscar. Per sort, però, no va caure. Això és tenir equilibri! El mal temps juga aquestes males passades, i va ser, sens dubte, el culpable que la vintena Festa dels Súpers quedés una mica deslluïda, i això que només va ploure les primeres hores del matí.

Pares cofats amb barrets de copa passejant sense vergonya –quin remei!– amb els fills per la gespa, globus virolats enlairant-se cel enllà –els únics punts de color en un fons blanc de núvols– i alguns nens despistats amb el nas pintat de vermell, eren algunes de les estampes que es van poder veure en la Festa dels Súpers, que va aplegar prop de 50.000 persones, perquè ja se sap: quan no es pateix per una calorada inesperada en època de tardor, resulta que fa mal temps. I és que mai no plou a gust de tothom!



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

MÚSICA

Joan Manuel Serrat, premi Princesa d’Astúries de les Arts 2024

BARCELONA
RIPOLL

Ramon González i Montse Bastons guanyen els Jocs Florals Comte Guifré

RIPOLL
MÚSICA

El festival de Dixieland torna al carrer

TARRAGONA
GIRONA

Vuit actuacions musicals i teatrals en el Pati Cultural 2024

GIRONA
CrÒNICA

Un Sant Jordi fred, però esplendorós

TEATRE

La Perla 29 incorpora un ‘Zoo de vidre’

BARCELONA
CRÒNICA

Banyoles, lectora i novel·lada

crònica

Diada radiant en el retorn a l’essència

crònica

Una sola música que tothom balla com vol