cultura

concert de nadal

Nadal amb Geriona

El cor gironí, finalistes de la primera edició d'‘Oh happy day', presenten ‘Nadal a veus', a la venda aquests dies amb El Punt Avui

‘Santa Claus is coming to town', ‘El desembre congelat' i ‘El noi de la mare', entre els temes

Després de commoure milers de catalans en la primera edició del concurs televisiu Oh happy day, el Cor Geriona ja ha enllestit el seu tercer disc: Nadal a veus, a la venda amb El Punt Avui, al preu de 9,95 euros. El disc alterna nadales en català amb nadales en anglès, amb apunts clàssics i moderns, i inclou els següents títols: Santa Claus is coming to town, Carol of the bells, Les dotze van tocant, Blanc nadal, El noi de la mare, El desembre congelat, El cant dels ocells d'El nostre Nadal, Adeste Fideles, Popurri de Nadal, Midwinter Carol, The first Noel, Last Christmas i Selecció de Nadal.

Nadal a veus arriba després que Geriona hagi fet espectacles nadalencs els últims dos anys i té la col·laboració d'un trio de jazz (integrat per Rubén Berenjena a la bateria, Joan Nito Figueras al piano i Pere Martínez al contrabaix) i un quartet de corda (Yolanda Fernández i Vlado Kunka als violins, Daniel Regincós al violoncel i Elisenda Torramilans a la viola). El disc té també amb les col·laboracions de les seccions infantil i juvenils del cor.

Geriona, un cor fundat l'any 2001 a l'escola municipal de música de Girona i integrat actualment per divuit noies d'entre 18 i 27 anys que treballen sota la direcció d'Imma Pascual, té un repertori que inclou temes des del clàssic fins a espirituals negres, cançons d'arreu del món, cançons pop i també de musicals.

El Cor Geriona té en agenda tres actuacions imminents: divendres, a la catedral basílica del Sant Esperit de Terrassa; el dia 23 a la Sala Montsalvatge de l'Auditori de Girona, i al Sant Andreu Teatre de barcelona el dia 6 de gener, dins del marc del cicle Encisa't.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia