cultura

teatre

programació

Els teatres de Lloret i Blanes programen 55 espectacles

Lluís Soler, Roger Coma, Emma Vilarasau, Ramon Madaula, Jordi Boixaderas i Montserrat Carulla són alguns dels noms propis i caps de cartell que destaquen en la setena programació conjunta

Lloret de Mar i Blanes han presentat la setena programació conjunta del Teatre de la Costa Brava Sud , que inclou 55 propostes, de les quals 19 són professionals, i que es desenvoluparà en els seus respectius teatres. El cartell inclou la presència d'actors reconeguts, com ara Lluís Soler, Roger Coma, Emma Vilarasau, Ramon Madaula, Jordi Boixaderas i Montserrat Carulla, entre d'altres.

En la programació professional del Teatre de Blanes s'ha apostat per dur-hi tres destacats espectacles que tenen com a factors comuns que estan protagonitzats per actors mediàtics i que estan inscrits en el gènere de la comèdia. Cronològicament, la primera a arribar és Orgasmos (19 de febrer), que protagonitzen Sam Sánchez i Roger Pera amb música de Pep Sala. A continuació, Roger Coma i Ramon Madaula –aquest darrer en la doble funció d'actor i director– protagonitzen L'electe, programada el 21 de maig. Precedida per l'èxit de públic que l'ha seguit allà on ha anat, tracta sobre un jove polític que acaba de ser escollit president i que, quan està preparant el seu primer discurs, s'adona que pateix un terrible tic nerviós. Si no aconsegueix superar-lo, farà el ridícul més espantós. I per tancar el trio de comèdies, el 3 de març serà el torn de l'espectacle revelació de la temporada passada, El test, amb Sergio Caballero, Carme Poll, Clàudia Costa i David Vert. Blanes també apostarà, entre d'altres, per donar cabuda a espectacles alternatius al cicle Emergent, com ara Nebraska, l'adaptació del premi de teatre dels premis Recull 2012, que signa Jordi Portas. Així mateix, la dansa i l'escena local tindran el seu protagonisme amb diverses propostes.

El Teatre de Lloret de Mar donarà el tret de sortida el dissabte 27 de gener amb un espectacle del director gironí Ferran Joanmiquel titulat Tamar. La filla de Chagall, que relata la història d'una jove jueva que passa una etapa difícil. I la programació es tancarà el 2 de juny amb Infàmia, una reflexió sobre l'ofici de l'actor.

Entremig, destaquen El bon pare, una tragicomèdia dirigida per David Plana (11 de febrer); El mundo de la tarántula, un monòleg musical autobiogràfic de Pablo Carbonell (13 de maig); Infàmia, una obra escrita i dirigida per Pere Riera i interpretada per Emma Vilarasau i  Jordi Bosch (2 de juny); La música de les paraules, un espectacle protagonitzat per Montserrat Carulla, en què la veterana actriu oferirà una lectura dramatitzada, amb acompanyament musical, per parlar de la seva experiència vital i professional, de la seva retirada dels escenaris i de l'amor que professa al seu país a partir de textos propis i de diversos autors. Entre les novetats, destaquen tres espectacles que prenen la màgia i l'humor com a fil conductor amb Raphael Capri (5 de febrer), el Mag Xavi el (8 d'abril) i Brando y Silvana (21 de maig). Totes tres actuacions tindran com a teloners tres mags de Lloret de Mar, Joan Herrera, Josep Vidal i Eduard Juanola.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

obituari

Mor als 63 anys Laurent Cantet, Palma d’Or de Canes per ‘La classe’

París
CULTURA

La Mostra Nacional de Teatre Amateur compleix vint anys a Pineda

PINEDA DE MAR

Un tribunal anul·la la condemna contra el productor Harvey Weinstein

Nova York
Cultura

Mor Mike Pinder, cofundador i teclista de The Moody Blues

ART

Una trentena d’obres aspiren al premi d’escultura Vila Casas

Palafrugell
art

El Museu de l’Empordà dedica una retrospectiva pòstuma a Adrià Ciurana

Figueres
música

Nostaldisc celebrarà el 1r campionat gironí de rebobinat de cintes de casset amb ‘boli’ Bic

sant gregori
Torroella de montgrí

El talent més internacional omple de màgia el 12è Fimag

Torroella de Montgrí

Els Premis d’Arquitectura ja han seleccionat les 24 obres candidates

Girona