cultura

teatre

programació

Roses apuja el teló amb l'èxit d'‘Impro show'

Del 28 de gener al 28 de maig, oferirà setmanalment una programació variada

El Teatre Municipal de Roses presenta una temporada amb espectacles avalats per l'èxit de públic i crítica, en què aposta per un programa de gran varietat, que arrencarà dissabte amb el fenomen Impro show, un espectacle carregat d'humor que acumula a cada nova edició un gran èxit de públic. A partir d'aquesta data, i fins al 28 de maig, el teatre municipal rosinc oferirà setmanalment una proposta dels diferents àmbits de les arts escèniques.

Pel que fa a l'apartat teatral, destaca El bon pare, amb Lluís Soler encapçalant el repartiment en una tragicomèdia que vol ser un retrat generacional d'uns pares que han cregut que una educació moderna, tolerant i oberta era la solució a tots els mals. També Infàmia, protagonitzada per Emma Vilarasau i Jordi Bosch removent les consciències dels espectadors.

Quant a la música, destaca en el cicle Viumúsika l'actuació de Quimi Portet i Dolo Beltran. La cantant de Pastora, acompanyada en aquesta ocasió per Jordi Busquets, oferirà el 15 d'abril un concert intimista, fent un repàs pels grans èxits que van marcar el grup i presentant nous temes. Portet, per la seva banda, presentarà el 20 de maig el seu nou àlbum, Ós polar, amb un nou repertori a l'altura de la seva llegenda.

Pel que fa al cicle de música clàssica, destaquen el concert dedicat a l'obra de compositor rosinc Josep Cervera Bret i l'actuació de la soprano Indira Ferrer-Morató. La projecció amb música en directe del clàssic The kid de Chaplin també serà una cita ineludible.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia