cultura

videojocs

Creant mons amb Lego

Que el joc de les peces de plàstic té seguidors a tot el món no és cap sorpresa. Des de la seva aparició el 1932 no ha fet més que expandir-se. Però alguna cosa va canviar el 2005. Aquest va ser l'any que va aparèixer el videojoc Lego Star War i, com sol dir-se, a partir d'aquest moment res no va ser el mateix. L'inesperat èxit del joc el va portar a expandir-se amb altres llicències com Harry Potter, Indiana Jones, Batman, Pirates del Carib, El senyor dels anells... D'aquí a traslladar el mateix èxit i fórmula (acció i bon humor a parts iguals) a la televisió va ser tan sols fer un pas.

Sèries d'animació com Lego Star Wars: The Yoda Chronicles o Ninjago són només alguns dels molts exemples. Només els quedava per conquerir la gran pantalla i ho van fer el 2014 amb La Lego pel·lícula (amb seqüela prevista per al 2018) i aquest mateix any amb Batman: La Lego pel·lícula. Totes dues amb força èxit de públic i de crítica.

Ara, amb el mateix format que ha atret seguidors de totes les edats, arriba Lego Worlds. Un videojoc que s'allunya de conegudes llicències cinematogràfiques i apropa el format de la coneguda joguina (crear mons i objectes a base de peces) al del videojoc. A Lego Worlds, els jugadors podran descobrir tresors amagats en entorns que van del divertit al fantàstic, on els mons tenen vida amb una gran varietat de vehicles i criatures com ara vaquers que munten en girafes, vampirs que espanten homes de les neus, màquines de vapor i excavadores gegants.

Els jugadors podran embarcar-se en una aventura per convertir-se en un Mestre Constructor i ajudar altres personatges de Lego pel camí, buscant una espasa per a un rei, protegint un granger d'una invasió zombi o construint una casa per a un cavernícola. Els entorns i creacions s'activen de qualsevol manera que els jugadors puguin imaginar, ja sigui construïts peça a peça o utilitzant les eines que permeten pintar i modificar l'entorn. A més, la funcionalitat multijugador en línia permet explorar junts els mons d'altres companys, crear i jugar de manera cooperativa i competitiva.

LEGO Worlds
Distribuïdora: Warner Bros. Interactive Entertainment Gènere: Construcció Plataformes: PlayStation 4, Xbox One, STEAM Edat: +7


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

MÚSICA

Joan Manuel Serrat, premi Princesa d’Astúries de les Arts 2024

BARCELONA
RIPOLL

Ramon González i Montse Bastons guanyen els Jocs Florals Comte Guifré

RIPOLL
MÚSICA

El festival de Dixieland torna al carrer

TARRAGONA
GIRONA

Vuit actuacions musicals i teatrals en el Pati Cultural 2024

GIRONA
CrÒNICA

Un Sant Jordi fred, però esplendorós

TEATRE

La Perla 29 incorpora un ‘Zoo de vidre’

BARCELONA
CRÒNICA

Banyoles, lectora i novel·lada

crònica

Diada radiant en el retorn a l’essència

crònica

Una sola música que tothom balla com vol