cultura

Daniel Lleixà obre les portes del taller

El pintor i dibuixant està preparant la seva casa de Parets d'Empordà perquè sigui visitable aquest estiu

El pintor i dibuixant Daniel Lleixà obrirà al públic aquest estiu una part del taller que té a can Reparat de Parets d'Empordà (Vilademuls), on sol treballar amb les obres de mida més gran. A les seves sales (Espai Lleixà) s'exposarà una selecció de la seva obra, a més de peces d'altres artistes, preferentment joves.

Cessió a l'Ajuntament

L'anunci d'aquest projecte –que ja s'està executant– l'ha fet el mateix Lleixà en l'acte de cessió de cinc obres seves a l'Ajuntament de Vilademuls. Es tracta de tres pintures acríliques sobre tela (dues de la sèrie dedicada a les postals i una que té com a tema les molècules) i dos dibuixos sobre paper dedicats a les seves cèlebres oliveras.

La cessió és per quatre anys, prorrogables. A l'acte de signatura del conveni corresponent van assistir, a més de l'alcalde, Àlex Terés, el delegat del Departament de Cultura a Girona, Francesc Ten. L'artista barceloní està vinculat a Vilademuls des de l'any 1974, quan va llogar can Reparat de Parets.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia