cultura

cinema

rodatge

Ventura Pons roda un film sobre Anna Maria Dalí

El cineasta Ventura Pons començarà a rodar dilluns a Cadaqués la pel·lícula Miss Dalí, escrita i dirigida per ell, i centrada en la germana de Salvador Dalí, Anna Maria, segons va anunciar ahir la seva productora, Els Films de la Rambla , en un comunicat. El film tindrà com a escenaris principals Figueres i Cadaqués, tot i que també es rodarà a París i Nova York, i el paper d'Anna Maria Dalí estarà interpretat per Miranda Gas, en la seva joventut, i per la gal·lesa Siân Phillips, en la maduresa. El repartiment es completarà amb Claire Bloom, Josep Maria Pou, Joan Carreras, Vicky Peña, Quim Àvila, Rachel Lascar, Mario Gas, Mercè Pons, Marta Angelat i Carme Sansa. El film serà rodat en part en anglès.

Ventura Pons afirma que els dos germans tenien “personalitats genuïnes” i hi afegeix que, malgrat l'amor que es professaven mútuament, “van deixar de tractar-se durant quasi quaranta anys, marcats, com en un drama grec, pels seus caràcters, pels seus amors, pels seus esperits lliures, per les seves traïcions, per ser fills de qui eren, i per haver viscut intensament els anys més convulsos i apassionats” del segle XX. I assegura que “podria explicar moltes coses més” sobre Salvador (1904-1989) i Anna Maria Dalí (1908-1989) perquè els va conèixer personalment.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Les cares diverses del ‘true crime’

Barcelona
novetat editorial

L’assassí més famós d’Irlanda, radiografiat

Barcelona
Laia Vilaseca
Novel·lista

Laia Vilaseca: “Escrivint, continuo sent jardinera i no arquitecta”

Barcelona
ARTS ESCÈNIQUES

L’Alegria que ‘triomfa’ als Premis de la Crítica

BARCELONA
música

El nou festival Guixolstronic proposa 12 hores de música electrònica

st feliu de guíxols
cultura

L’associació de museòlegs, sobre el polèmic canvi d’orientació del Museu del Disseny: “Caldrà esperar a que es presenti el projecte definitiu”

barcelona
Música

El Festival de Prada s’estén i ofereix concerts sense fronteres

Girona
DANSA

El Sismògraf convoca a respirar amb la natura i a flirtejar amb la tecnologia

OLOT
Crítica
música

Sostinguts per l’estiu

GIRONA