cultura

Cultura

Sabadell tindrà un nou festival cultural d'estiu

El Fresc Festival és la proposta de música, teatre i cinema de quatre entitats

La Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859, Joventuts Musicals de Sabadell, l'Alliance Française i UiU Promotors s'han unit per crear el Fresc Festival, un esdeveniment cultural que tindrà lloc entre el 25 de juny i el 25 de juliol i que tindrà com a escenari principal l'amfiteatre dels jardins de l'Espai Cultura Fundació Sabadell 1859, al centre de Sabadell. “Hem volgut aprofitar els actius de cada entitat per crear un festival potent amb marca pròpia que amb el temps tingui repercussió no només a Sabadell, sinó a tota la comarca”, explica el director de la Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859.

Segons Sunyer, es volia “omplir un buit” que hi ha a la ciutat apostant per un festival que “no és només la suma” de les activitats que pot fer cada una de les entitats durant l'estiu, sinó que tindrà “una entitat pròpia” perquè es pugui programar una oferta variada i que aplegui a diferents públics de Sabadell i del Vallès. En aquest sentit, segons Sunyer, es donarà continuïtat a les col·laboracions i propostes que ja es feien, com el Teatre a la Fresca, recuperat l'any passat, però s'incrementarà l'oferta amb la participació d'altres associacions. “Hem volgut crear una única marca potent entre quatre entitats per oferir una proposta més forta, més clara i encara més atractiva”, hi afegeix. El festival tindrà una taquilla única presencial i a través d'internet.

Tomeu Penya i Sílvia Bel, confirmats

Tot i que la programació completa del Fresc Festival es donarà a conèixer el mes d'abril, l'organització ja ha confirmat que hi serà present Tomeu Penya, Sílvia Bel, The Sey Sisters, Judit Nedderman i el Quartet Brossa, la Big Band del Maresme amb Txell Sust, Marc Martínez i Sound Six. Segons Joan Carles Sunyer, la intenció dels organitzadors del nou festival és oferir una programació en què hi haurà música variada, espectacles familiars, teatre i cinema de muntanya, a banda d'activitats complementàries. Un altre fet singular del FrescFestival és que tots gairebé tots els espectacles es faran a l'aire lliure als jardins de la fundació, un espai emblemàtic del centre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia