cultura

videojocs

Viatge a les estrelles

Mass effect Andromeda és l'última entrega de l'aclamada franquícia que et farà viatjar més enllà de la Via Làctia, fins a la inexplorada galàxia d'Andròmeda, on un nou grup d'exploradors liderats per Ryder lluitaran per una nova llar per a la humanitat. Posa't en la pell d'un dels germans Ryder com a pioner de la galàxia i lidera la recerca de nous mons, noves races alienígenes... i també noves amenaces.

La història comença després d'un viatge de 600 anys a la galàxia d'Andròmeda, amb una tripulació que va buscant una nova llar per a la Humanitat. Les esperances d'assentar-se a Andròmeda de manera pacífica desapareixen ràpidament quan, en lloc de paradisos per colonitzar, la tripulació troba planetes sumits en el caos on la humanitat no rep una càlida benvinguda per part dels seus habitants. Aterridors enemics desafiaran els jugadors i la seva tripulació, forçant-los a utilitzar entorns destructibles, moviments verticals amb salts de propulsió, armes personalitzables, poders biòtics i altres eines en un arsenal que convertirà el sistema de combat i el progrés del teu personatge en tot un desafiament.

Mass effect Andromeda també inclou una manera multijugador cooperatiu on podràs participar en un ràpid, fluid i frenètic combat per equips. Utilitza habilitats, estratègies, armes i les teves facultats en el camp de batalla i coordina't amb els teus amics per derrotar les forces enemigues.

El joc manté la seva part de RPG però alhora augmenta l'acció per adaptar la jugabilitat als gustos dels jugadors actuals. Inclou parts destructibles als escenaris, efectes climàtics en temps real, més grandària de joc vist en Mass effect 3 i millores gràfiques respecte a les anteriors entregues de la saga. És el títol més espectacular de la sèrie.

Un aspecte per destacar és que no cal haver jugat la trilogia original per gaudir del joc desenvolupat per Bioware, ja que presenten una història nova. Tot i això, i per als incondicionals de la saga, els desenvolupadors han incorporat moltes picades d'ullet en senyal de gratitud per haver-los seguit al llarg de tota una dècada.

MASS EFFECT ANDROMEDA
Distribuïdora: Electronic Arts Gènere: Rol Plataformes: PlayStation 4, Xbox One, Windows PC Edat: +16


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

obituari

Mor als 63 anys Laurent Cantet, Palma d’Or de Canes per ‘La classe’

París
CULTURA

La Mostra Nacional de Teatre Amateur compleix vint anys a Pineda

PINEDA DE MAR

Un tribunal anul·la la condemna contra el productor Harvey Weinstein

Nova York
Cultura

Mor Mike Pinder, cofundador i teclista de The Moody Blues

ART

Una trentena d’obres aspiren al premi d’escultura Vila Casas

Palafrugell
art

El Museu de l’Empordà dedica una retrospectiva pòstuma a Adrià Ciurana

Figueres
música

Nostaldisc celebrarà el 1r campionat gironí de rebobinat de cintes de casset amb ‘boli’ Bic

sant gregori
Torroella de montgrí

El talent més internacional omple de màgia el 12è Fimag

Torroella de Montgrí

Els Premis d’Arquitectura ja han seleccionat les 24 obres candidates

Girona