cultura

festival musical

Rosario Flores, cap de cartell del festival de música Gran Sol

Els concerts substitueixen des del 2016 les vaquetes de Llefià

El festival inclourà bandes locals

La cantant Rosario Flores actuarà al parc del Gran Sol, al barri badaloní de Llefià, la nit del 16 de juny. Aquest concert, que costeja l'Ajuntament de Badalona, s'emmarca en el pacte al qual van arribar l'any passat el govern local i l'associació de veïns Sant Joan de Llefià-Gran Sol, mitjançant el qual l'entitat suprimia les tradicionals vaquetes a canvi d'unes actuacions musicals de primer nivell.

Després d'uns darrers dies en què l'associació de veïns havia manifestat el seu malestar amb la manca de resposta de l'executiu de Badalona, amenaçant fins i tot de recuperar la cursa de braus, ahir es va fer públic que les dues parts han tancat de nou un pacte que portarà a la petita dels germans Flores a Llefià en la segona edició del festival de música Gran Sol. Aquest segon cartell es complementa l'endemà, 17 de juny, amb l'actuació de diverses bandes de rock locals que s'han d'acabar de concretar. Les actuacions, tal com va passar amb les actuacions de l'any passat quan el cap de cartell va ser Miguel Poveda, seran obertes a tot el públic.

El president de l'associació de veïns Sant Joan de Llefià-Gran Sol, Jordi Mesa, es va mostrar ahir “molt satisfet” de l'acord tancat amb l'Ajuntament, però va lamentar que l'entitat “hagi hagut de manifestar públicament el seu malestar perquè el govern solucioni el tema i tanqui el cartell”. Confia que l'any vinent “els tràmits es facin amb més celeritat i es comencin abans per estalviar-nos el patiment”.

LA DATA

16.06.17
Tindrà lloc
el concert de Rosario Flores a l'amfiteatre del parc del Gran Sol. L'actuació començarà a les deu de la nit.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia