cultura

Comunicació

‘Bonart' digital per als subscriptors del diari

Els subscriptors d'El Punt Avui disposen gratuïtament des d'aquest mes de maig de l'edició digital de la prestigiosa revista sobre arts visuals i plàstiques Bonart, de publicació trimestral. Hi podran accedir a través de les diferents sortides del diari per ordinador, tauletes i mòbils.

L'accés a Bonart dels subscriptors s'ha d'emmarcar en el programa de col·laboració començat fa dos anys entre les editores d'El Punt Avui i el grup Bonart. La col·laboració permet a El Punt Avui oferir un nou servei als seus subscriptors i a Bonart gaudir d'un nou canal de difusió del seu producte editorial.

La Biennal de Venècia és el tema monogràfic del número 178 de la revista. Antoni Abad amb BlindWiki serà al pavelló de Catalunya; Eve Ariza amb Murmuri al d'Andorra, i Jordi Colomer és el comissari de Join Us, que es podrà veure al pavelló espanyol. Bonart recull també reportatges sobre l'Any Palau i Fabre, el festival Loop, els vint anys de l'Hangar, la segona edició d'Andorra Land Art, la família d'Enric Marquès, el 40è aniversari del MAMT de Tarragona i una entrevista amb el director del CCCB, Vicenç Villatoro.

Bonart inclou articles d'opinió de Ricard Planas (Per què Portbou no pot ser Cadaqués?), Daniel Giralt-Miracle (La força dels museus), Joan M. Minguet (Tots som col·leccionistes), Montserrat Badia (Construint relats), David G. Torres (Nostàlgia aliena), Vicenç Altaió (Art i religió: creativitat en allò sagrat); Luis Antonio de Villena (Patinir); Xavier Barral Altet (El circ necessita museus) i Arnau Puig (Aquell Miró que vaig conèixer, I).

El número recull també notícies relacionades amb l'àmbit artístic als països de parla catalana, així com reportatges sobre la celebració d'El paper de l'art, l'Embarrat de Tàrrega, Comadira i Udaeta a l'Espai Cendrós. Ramon Moreno presenta Art i Música. Cavaller Floïd, Miró, Subias i Fes-me la permanent són protagonistes de Biblioteca d'Anna Carreras i Mar Bosch; Juan Gil parla de discrepàncies a Mercat de l'Art; l'obra de videoart és el tema de M. Isabel Niño a Art i Dret i Roger Subirà escriu sobre RCR i el premi Pritzker.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

bcn film fest

Tirar-se els plats pel cap a la Costa Brava

Barcelona
Cinema

Uns dracs amb ADN xinès, australià i europeu

màlaga

Salvat-Papasseit, sempre jove

Barcelona
M. Aritzeta
Escriptora, autora de ‘Les dones del lli’

“La lluita i el camí fet per les dones no han estat endebades”

Valls
Drama biogràfic

Radiografia d’una relació tòxica amb un home més gran

Crítica

La recerca de tresors enterrats

Guaita què fan ara
Sèries

La llarga ombra del masclisme seguint el rastre d’un assassí en sèrie

Drama

‘Rosalie’, una dona barbuda contra la societat

animació

‘Hate songs’, ferides que no es curen